Suggestions

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

Poonam

Wordpress Developer

Bill Gates

C & C++ Developer

Jessica William

Graphic Designer

John Doe

PHP Developer

Segle XXI i l'ésser humà no evoluciona :`(

Si et dediques a espantar la gent amb la possibilitat que el govern espanyol canviï per un de pitjor, tu mateix estàs afeblint la teua pròpia posició negociadora. Algú recorda què va aconseguir CiU investint Zapatero després de les signatures del PP contra l’Estatut? Jo tampoc.

No només és aquest agent, són els seus companys, que l’encobreixen i els comandaments que ho tapen tot. Però sobre tot és un model policial que perpetua aquesta mena d’actuacions i una manca flagrant de voluntat política per canviar-ho de dalt a baix.

Catalanofòbia a urgències: tuit viral d'Anna Punsoda queixant-se que el pediatra de la seva filla no sap parlar-li a la nena malalta en la llengua del país via

Vaja, que no és un bon moment per demanar que es compleixi un compromís .

Organitzen una trentena de debats amb els candidats a l’Assemblea de Representants del Consell per la República ⬇️

Qui hi ha rere els serveis legals del Parlament Europeu fent costat a Espanya contra el President Puigdemont ? Who is behind the European Parliament’s legal service siding with Spain against Puigdemont?

El vídeo que acorrala un mosso per la detenció il·legal d’un manifestant a qui acusava d’agredir-lo

😂😂 això és nivell, nivell podemita. Aprovo uns pressupostos però no cal executar-los.

🟣 Avui a partir de les 22 h fem el primer , un punt de trobada entre persones que ofereixen feina i els que en busquen. 👇🏻 Cliqueu aquí👇🏻

🔴Campanya electoral de les ! 🗣️En aquest enllaç trobareu tots els debats electorals que se celebraran al territori perquè els candidats de totes les circumscripcions puguin explicar i confrontar idees: 🔗 Aquest octubre, vota !

Recomanació de del 7 d'agost. AGAFAR EMBRANZIDA és guanyar velocitat, córrer una mica per a poder fer un salt. No en digueu "carrerilla" ni coses semblants. Aquest mot també s'empra figuradament: 'En aquestes eleccions, el partit X ha agafat embranzida'. Que corri!

❗️ S’acosta la manifestació del dissabte 23 d’octubre a les 11h i aquest és el manifest que llegirem davant l’Ajuntament de Perpinyà. A través del següent enllaç podeu signar i donar suport: Nos ajudeu a fer difusió? Avui i demà, l’escola en català!

Espanya mai no demana perdó pels seus crims. Ho ensenya la història, i a aquestes alçades ja l'hauríem d'haver après. Cinc segles després encara menystenen el genocidi contra els pobles americans, o sigui que no crec que ni PSOE ni VOX se sentin gaire incòmodes pels GAL.

🟣 Dimecres a les 22 h farem el primer , vist la bona acollida que ha tingut la proposta. 👉🏻 Ens agradaria que es converteixi en un punt de trobada entre persones que ofereixen feina i els que en busquen. 👉🏻 Ajudeu-me a arribar al màxim nombre de gent. Gràcies!

🤔 Aquest tuit de Jordi Puigneró trobo que ha passat bastant desaparcebut. Llegint el tuit es pot concloure que la independència haurà d’esperar mínim fins el 2024, que és la data acordada amb el Gobierno pel traspàs de la gestió de les vies de Rodalies de Renfe a FGC a Lleida.

Fa molt temps que tenim un greu problema de a casa Un fill amb encantador, però amb un pel qual es torna sobtadament molt violent. Té diagnòstic i orientació d'ingrés a un , però no hi ha places Té 21 anys Obrim fil

Hola , la publicitat en català significa que oferireu les pel·lícules de en català a partir del 26 d'octubre? Ho dic perquè a l'actual oferta no s'inclou.